Är du mc-åkare? Se hit!

Är du också en person som njuter av att dra fram motorcykeln när snön börjar smälta och bara ha den på garageuppfarten för att titta på den? Eller att bara hänga fram mc-stället eller ställa fram mc-skorna för att helt enkelt veta att du snart kommer få använda dem. Jag är i alla fall en av dem och har därför med nöje idag fått möjligheten att prata mer om produkter från Alpinestars som säljs bland annat hos SMX Sports. Dem har ett stort utbud av både skor och kläder för oss som älskar att åka mc och som verkligen lever upp till förväntningarna.

Säkerhet och att se bra ut

Ja, det brukar väl egentligen inte alltid hänga ihop om ni frågar mig. Ska det vara säkert så brukar det oftast tappas lite av design-uttrycket och skulle något vara väldigt snyggt så är det inte praktiskt eller funktionellt för fem öre. Det som är så fantastiskt med Alpinestars är därför att dem kombinerar säkerhet och design på ett helt magnifikt sätt. Dem är otroligt duktiga på att se till att man kan känna sig trygg på hojen men framför allt så är det verkligen mitt ställ från Alpinestars som jag hänger fram i hallen och tittar på varje gång jag går förbi. Dessutom får jag fina kommentarer från kompisar och familj som också springer förbi det lite titt som tätt. Hade det varit rimligt så hade jag hängt upp dem som konst på väggarna där hemma, men det är inte min fru så förtjust inte. Men lång historia kort så vill jag bara med hela mitt hjärta rekommendera att gå in och kika på deras produkter för att veta mer och helt enkelt lägga den där beställningen så du kan njuta av kommande mc-säsong lika mycket som jag.