Ny hobby i att skapa egna smycken

Visste ni att det finns sjukt mycket olika fina smyckestillbehör där ute som man kan köpa och göra egna smycken av? Jag fick upp ögonen för detta för ett tag sedan när jag hamnade framför ett pysselinslag i ett program på tv:n där dom skapade egna smycken med massvis av fina smyckestillbehör. Jag kände en stor dragning till att klicka hem lite material och testa tillverka mina egna smycken.

Mängder av olika smyckestillbehör

Dom i programmet använde sig av vanlig smyckestråd till sina smycken så det tänker jag att jag skall köpa, och även någon fin kedja som man kan hänga olika berlocker i. Jag hittade även ringstommar och örhängen som man kan använda sig av när man skapar egna smycken och massa annat fint tillbehör. Jag funderar även på att köpa hem paracordlina och försöka ge mig på att skapa ett eget överlevnadsband.

Snäckskalspärlor för en somrig look

Men det jag fastnade allra mest för i pysselinslaget vart alla de vackra pärlorna dom använde sig av. Jag skrev ner vad dom hette för att jag skulle komma ihåg och det vart både strasstenar, halvädelstenar, ormlänkspärlor och snäckskalspärlor. Just snäckskalspärlorna såg så himla somriga och fina ut så det bara måste jag köpa hem och göra armband av inför sommaren.

Det känns som att jag kan ha hittat en ny hobby och jag ser verkligen fram emot att få hem alla mina pärlor och smyckestillbehör så snart som möjligt för att sätta mig ner och tillverka mina egna smycken. Jag tänker även att det kan vara bra presenter på kommande födelsedagar att ge bort någonting man skapat själv. Det känns så personligt på något sätt. Spana in alla härliga pärlor och smyckestillbehör ni också vettja, kanske kan det bli även din nya fritidssyssla.